Internetes verseny a szűrőnapról

 

Versenyszabályzat
1. A versenyben részt vehetnek a valós facebook oldallal rendelkező természetes személyek. Nem vehetnek részt a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft dolgozói és közvetlen családtagjaik (férj/feleség, gyermek).
2. A játékhoz kedvelni kell az oldalt, melyen a verseny zajlik, s mint az oldal ismerőse tud hozzászólást tenni.http://www.facebook.com/elek.szures.3
3. Az oldal kedvelését a versenyben részt vevőknek 2019. október 12-én (szombaton) 20.00 óráig kell kezdeményezni, a 20.00 után érkezett kedveléseket nem fogadjuk, nem igazoljuk vissza.
4. Ebben a játékban összesen maximum 60 játékossal tudunk versenyt rendezni, így az oldalkedvelők közül az első 60 játékos kedvelését jelöljük vissza.
5. Vasárnap reggeltől kezdődően minden nap 10.00 óráig 1 kérdést jelentetünk meg, s minden kérdéshez 3 választási lehetőséget adunk. A versenyben részt vevőknek a helyesnek ítélt válasz számát hozzászólásban kell elküldeni aznap este 20 óráig. A hozzászólásban csak a helyes válasz száma szerepelhet, más nem. Aki mást is beír hozzászólásában, törlésre kerül az ismerősök közül, így nem tud tovább játszani.
20.00 óra után értékeljük a válaszokat, s a helytelenül válaszolókat, vagy választ nem küldőket töröljük az ismerősök közül, s csak a helyes választ adók maradnak versenyben.
6. Miután a versenynek 3 győztese lehet, amennyiben a csütörtöki napra ennél többen maradnak versenyben, akkor a csütörtöki napon több kérdést is fölteszünk (több játékszakasz is lesz). Az erre vonatkozó leírást csütörtök reggel tesszük közzé:
7. A játék időtartama: 2019. október 13. vasárnap-2019. október 17. csütörtök.
8. Az eredményhirdetés október 19-én14 órakor lesz a kórház I. emeleti tanácskozó előterében. A 3 győztes ekkor kapja meg az oklevelet, s a meghívást a kórház jubileumi évét záró rendezvényre. A győzteseknek járó tárgyjutalmat ezen a rendezvényen adjuk át.
9. Valamennyi versenyzővel a kapcsolattartás a facebook profilján keresztül történik, azaz azt tartjuk versenyzőnek.
10. Mindazok, akik kedvelést jeleztek ezen oldal felé, a kedveléssel egyidejűleg elfogadják a versenyszabályzatot.
11. A verseny szervezője a Környezetünk egészségéért Alapítvány.

Tekintettel arra, hogy ilyen jellegű versenyt nem szerveztünk, kérjük megértésüket, ha valahol hibázunk. E verseny tapasztalatai alapján kívánunk hasonlókkal jelentkezni időről időre.

Széchenyi 2020 logó